مدارک لازم برای صدور گذرنامه و تمدید ان
ساعت ٢:۱٢ ‎ب.ظ روز شنبه ٦ اسفند ۱۳٩٠   کلمات کلیدی: مدارک لازم برای صدور گذرنامه و تمدید ان

  1-تهیه فرم و پوشه گذرنامه وارائه دو برگ رسید ( اداره پست)

2- حضور متقاضی الزامی است

3- اصل و کپی کارت ملی یا کارت موقت یا تائیدیه از ثبت احوال

4- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

5- همراه داشتن کد پستی ده رقمی و آدرس کامل

6- فیشهای بانک ملی به شماره حساب 2171151301007 به مبلغ 400000ریال به اداره گذرنامه و مبلغ 5000 ریال به نام عوارض شهرداری محل زندگی

7- 2قطعه عکس رنگی4*6 با زمینه سفید برای خانمها قرص صورت مشخص و حجاب بدون روتوش بدون آرایش و تمام رخ برای آقایان بدون کلاه-کروات – عینک و زیور آلات- دوشیزگان بالای6سال با حجاب کامل-عکس فرزندان زیر5سال با پیراهن آستین دار الزامی است

8- رضایت محضری برای بانوان شوهردار و رضایت محضری پدر برای فرزندان کمتر از18سال

9- اصل طلاقنامه برای خانمهای مطلقه با کپی

10- اصل و کپی گواهی فوت یا شناسنامه باطله متوفی برای بانوانی که همسرشان فوت کرده است

11- ارائه گذرنامه مربوط به چند سال گذشته(سال1374وپس ازآن)با کپی از10صفحه اول و آخرین ورود و خروج

12- اصل کارت پایان خدمت(ضرورت و احتیاط) یا معافیت برای آقایان و کپی آن

13- ارئه اصل نامه حفا برای پرسنل شاغل در نیروهای مسلح و بازنشسته شدگان زیر5سال پس از تائید و ممهور به مهر دبیرخانه اداره گذرنامه

14- داشتن اصل حکم تسویه یا نامه از کانون بازنشستگان یا حکم بازنشستگی برای بازنشستگان نیروهای مسلح بالای5سال

15- نامه از نظام وظیفه برای دانشجویان آقا الزامی است

16-مدرک شناسایی عکسدار برای فرزندان زیر15 سال(گواهی اشتغال به تحصیل و در صورت محصل نبودن دفترچه بیمه عکسدار)

17- شناسنامه عکسدار برای متقاضیانی که15سال تمام هستند

18- مدارک مورد نیاز برای همراه شامل بندهای3و4و7و16یا17میباشد

19- متقاضیانی که محل تولدشان خارج از کشور میباشد نحوه ورود به ایران و ارائه مدرک ورود به ایران الزامیست


مدرک جانبی :

- گواهینامه
- گذرنامه
- مدرک تحصیلی
- استعلام از ثبت احوال
- توضیح در آخر شناسنامه میباشد.
* برای متقاضیان خانم جهت اخذ گذرنامه :

- در صورت مجرد و بالای 18 سال بودن نیاز به رضایت پدر ندارد.
- در صورت متاهل بودن ارائه رضایت محضری همسر الزامی باشد ودر صورت داشتن همراه رضایت محضری همسر جهت فرزندان نیاز است.
- در صورت فوت همسر نیاز به ارائه فوت نامه یا شناسنامه باطله همسر می باشد ، در این صورت اگر متقاضی همراه نیز داشته باشد نیاز به ارائه قیم نامه و رضایت قیم دارد.
تذکر: برگه رشد در این صورت کافی نمی باشد.- در صورت مفقود الاثر بودن شوهر متقاضی ملزم به ارائه نامه از دادگستری به تاریخ روز می باشد. این نامه موجب اخذ خروج میشود.
- در صورت مطلقه بودن متقاضی نیاز به ارائه طلاق نامه می باشد.
در مورد طلاق رجعی باید از تاریخ طلاق مدت عده (3ماه ،10روز) بگذرد در غیر اینصورت نیاز به رضایت همسر میباشد.
- زنان مطلقه در صورت داشتن فرزند به عنوان همراه حتماً نیاز به رضایت پدر دارند مگر در طلاق ذکر شده باشد در مورد اجازه خروج فرزند مسئولیت با مادر می باشد.

تذکر: حضانت مورد قبول نمی‌باشد.

- جهت اخذ گذرنامه برای متقاضیان زیر 18 سال رضایت پدر الزامی میباشد.
- نوع خروج در رضایت محضری که از همسرمتقاضی اخذ می گردد مشخص می شود ( مکرر یا یکبار) انواع خروجی و مدارک لازم:
1- خروج دانشجوئی : نیاز به معرفی نامه از وزارت علوم و تحقیقات به تاریخ روز دارد که خروج 62 روزه از تاریخ نامه معاف از عوارض اخذ میگردد.
2- خروج نظام وظیفه : برای متولدین پسر که به سن مشمولیت رسیده باشند با توجه به اینکه ممنوع الخروج میباشند نیاز است که به اداره نظام وظیفه عمومی مراجعه نموده و نامه نظام وظیفه که دارای تاریخ خروج و تاریخ مراجعه به کشوری باشد ارائه نمایند .ثبت تاریخ نامه و شماره نامه الزامی است.
- مثلاً متولدین 1366 ملزم به ارائه موافقت نظام وظیفه جهت اخذ گذرنامه مجزا یا همراه میباشند (خروج قرمز)
- طلبه های در حال تحصیل که خدمت وظیفه نرفته باشند نیاز به موافقت نظام وظیفه دارند.(آبی)
- کارکنان کشتیرانی در صورت نداشتن تعهد خدمتی 10 ساله نیاز به ارائه موافقت نظام وظیفه دارند (آبی)

3- خروج مقیمی : متقاضیان مقیم در هنگام اخذ گذرنامه جدید نیاز به ارائه گذرنامه قدیمی خود دارند که در آن اقامت آنان و تاریخ ورود و خروج مشخص گردد.

- هر متقاضی مقیم می تواند تا سه بار از اداره گذر نامه اجازه خروج کسب نماید .و می تواند خروج مقیمی 6 ماهه با عوارض اخذ کند.
در صورتی که متقاضی بیش از 6 ماه در ایران اقامت گرده باشد محل اقامت به ایران تغییر می کند یا متقاضی ملزم به اخذ نامه از وزارت امور خارجه جهت تائید محل اقامت می باشد.
متقاضیان مقیم تنها میتوانند فرزندان زیر 18 سال خود را در گذرنامه مجزا به استناد اقامت پدر یا مادر مقیم گردانند.همسر متقاضی مقیم در گذرنامه مجزا نمیتوانند مقیم باشد.
4- خروج آبی : برای پسران زیر سن مشمولیت خروج آبی اخذ می گردد و نیاز به نامه حفا یا نامه نظام وظیفه ندارند. متقاضیان نظامی نیاز به ارائه نامه حفا جهت اخذ گذرنامه دارند

 

 

مدارک لازم برای تمدید گذرنامه:

فیش بانکی به مبلغ یکصدهزار ریال به حساب 94001 یکی از شعب بانک ملی تهران.

تذکر1:متقاضیان شهرستان مبالغ مربوطه را بحسابهای تعیین شده در شهرستان محل درخواست واریز خواهند نمود .

تذکر2:دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور،معرفی شده از سوی وزارتخانه های علوم ،تحقیقات و فن آوری،بهداشت و درمانو آموزش های پزشکی از پرداخت مبالغ مندرج در

بند 1معاف می باشند.

ارائه کد ملی از ناحیه متقاضی و همراهان الزامی است .

دریافت یک برگ پرسشنامه گذرنامه از یکی از شعب بانک ملی ایران که می بایست به صورت کامل تکمیل شود.برای گذرنامه های صادره غیر از تهران ارائه دو برگ فرم گذرنامه ضروری است .

اصل و فتوکپی کامل شناسنامه متقاضی و همراهان ،لازم است .

شناسنامه افراد بالای 15سال عکسدار باشد همچنین برای افراد کمتر از 15سال ارائه مدرک عکسدار الزامی است ،دفترچه بیمه ،کارت تحصیلی ،دو قطعه عکس جدید4*6کمی

بایست برقی،تمام رخ،بدون عینک،کلاه وکراوات واز یک نگاتیوباشد،ضمناً ازتاریخ گرفتن عکس بیش از یکسال نگذشته باشد .

در صورتیکه قبلاً در تهران ارائه نشده باشد .درمورد آقایانی که سن آنان وارئ هجده سال میگردد اصل و فتوکپی یکی از مدارک زیر الزامی است .

کارت پایان خدمت

کارت معافیت دائم

موافقت نامه از معاونت وظیفه عمومی ناجا

 

 

منبع : www.epolice.ir